De ce să investeşti într-o proprietate imobiliară?
22281
post-template-default,single,single-post,postid-22281,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

De ce să investeşti într-o proprietate imobiliară?

De ce ar trebui să investeşti într-o proprietate imobiliară?

Investitorii pot realiza randamente atractive din mai multe fluxuri de venituri în investiții imobiliare. Iată câteva dintre motivele pentru care imobiliarele pot fi benefice pentru portofoliul dvs. de investiții:

Diversitatea duce la creșterea stabilității

Mulți investitori se străduiesc să reducă riscul general al portofoliului lor prin alocarea de fonduri pentru diferite tipuri de active și titluri. Un bun consilier în investiții vă va spune că componenta fundamentală a reducerii riscului de investiții este diversificarea clasei de active. Această variație a activelor ajută să vă asigurați că o parte din portofoliul dumneavoastră de investiții are performanțe în permanență, crescând valoarea generală a portofoliului dumneavoastră în orice moment dat al unui ciclu economic fluctuant.

Câștigul unui venit pasiv

Primul motiv pentru a investi în imobiliare este de a genera un venit pasiv pentru dumneavoastră, astfel încât să vă puteți bucura de mai multe lucruri pe care le doriți. Cu toate acestea, nu toate investițiile imobiliare sunt egale. Poate că ezitați să investiți în imobiliare, deoarece nu căutați o altă obligație cu normă întreagă sau cu jumătate de normă. Poate că gândul de a deține și menține o proprietate de investiții în cealaltă parte a țării sună descurajant și dificil de făcut cu programul dvs. deja ocupat.

Valorile imobiliare vor crește întotdeauna în timp

Istoria continuă să demonstreze că, cu cât dețineți mai mult imobilul dvs., cu atât mai mulți bani veți câștiga. Piața locuințelor s-a redresat întotdeauna din problemele trecute, care au determinat scăderea aprecierii imobiliarelor, iar pentru cei care au ținut rămas cu investițiile în acele perioade incerte, prețurile au revenit la normal. Anul trecut, fiecare stat din națiune a avut o apreciere pozitivă.

Îmbunătățirea/ renovarea proprietății ca sursă a creşterii capitalurilor proprii

Mulți investitori achiziționează în mod intenționat proprietăți care nu au anumite caracteristici sau ar putea utiliza îmbunătățiri, calculând că valoarea îmbunătățirilor le va depăși costul și va duce la o creștere a capitalurilor proprii.

Imobiliarele sunt tangibile

În limba engleză, imobiliarele sunt denumite “real estate”. “Real” înseamnă real. Acestea sunt numite “reale” pentru un motiv. Proprietățile imobiliare sunt active corporale, ceea ce înseamnă că sunt nelegale. Mulți consideră această caracteristică ca un dezavantaj pentru investițiile imobiliare, dar de fapt este invers. De ce? Deoarece imobilizările corporale vor avea întotdeauna valoare, spre deosebire de cea intangibilă, cum ar fi acțiunile care pot scădea până la zero și își pot pierde toată valoarea. Investitorii de proprietăți pot verifica proprietatea înainte de a o cumpăra. Mai mult, în momentul în care cumpărați o proprietate, veți avea un control deplin asupra acesteia. Veți decide cum să o finanțați, dacă şi cu cât să o închiriaţi, cât să cheltuiți pentru întreținerea acesteia și cât timp să o țineți până la vânzare. Când investiţi banii în imobilizări necorporale, pe de altă parte, nu aveţi atât de mult control asupra investiției. De exemplu, singura alegere pe care o pot face investitorii de acțiuni este în ce companie vor să investească banii. După aceea, ei nu au niciun fel de putere asupra investiției lor sau ce ar putea face compania cu banii lor.

Mai multe modalități de a câștiga bani

Lumea investițiilor imobiliare este vastă; investitorii imobiliari au posibilitatea de a câștiga bani în moduri foarte diferite. Un investitor imobiliar ar putea investi într-o proprietate de investiții pe termen lung (tradițional) sau pe termen scurt (de genul închirierilor în regim hotelier). Există o serie de strategii de investiții care se încadrează în fiecare abordare din care ar putea alege un investitor imobiliar. Se pot câștiga bani investind în imobiliare comerciale.

No Comments

Post a Comment