Despre noi
18859
page-template-default,page,page-id-18859,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

DESPRE NOI

Contructor şi dezvoltator imobiliar cu o experienţă de aproape 20 de ani în domeniul dezvoltărilor imobiliare, suntem o echipă de profesionişti, vizionară şi asumată, care priveşte dorinţa clientului cu respect şi dedicaţie. Tot ce facem, facem din pasiune. Înainte de toate, ne place să ascultăm. Apoi punem în practică dorinţa clientului, întocmai ca în cele mai frumoase vise ale sale. Livrăm proiecte de lux la cheie, cu o arhitectură inovativă, implementate cu pasiune şi responsabilitate. Suntem mândri să ne lăudăm cu sute de clienţi fericiţi. Astfel, orice proiect va beneficia din partea Premium Home Center de cea mai buna distribuţie a resurselor, prin furnizarea unor soluţii ideale de execuţie, bazate atât pe calitate cât şi pe preţ corect.

CONSTRUCTOR

SE POATE LA TIMP

 

Ne găsești pe șantier a doua zi după semnarea contractului. Cu noi, bugetul rămâne stabilit. Livrarea în termen este literă de lege. Durabilitatea construcției și designul adaptat scopului se înțeleg de la sine. Ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare pas al proiectului nostru comun. Cei care lucrează cu noi pentru prima oară văd în toate acestea surprize plăcute. Noi o numim simplu normalitate.

SE POATE BINE

 

Durabilitatea unei construcţii este asigurată de materialele utilizate, modul de proiectare şi execuţie, condiţiile de exploatare şi întreţinere.

Proiectarea structurii de rezistentă a unei clădiri este un proces amplu, iar soluţia aleasă trebuie să îndeplinească mai multe cerinţe de bază, pentru a putea rezulta un produs corect, dupa cum urmează:

Siguraţa maximă privind raportul stabilitate de formă şi poziţie tradus printr-un nivel ridicat de exploatare în condiţii optime;

Structura trebuie să corespundă funcţiunii şi să întrunească toate calităţile estetice cerute, armonia interior – exterior fiind una dintre cerinţele principale;

O parte foarte importantă a activităţii de construcţie constă în gestionarea optimă a capitalului alocat.

Construcţii

DEZVOLTATOR IMOBILIAR

Investiţia în domeniul dezvoltărilor imobiliare este o investiţie pe termen lung. Fiecare construcţie trebuie să îndeplinească un set de condiţii tehnico – economice, vizând durabilitatea şi rezistenţa construcţiei.

Premium Home Center, în calitate de dezvoltator imobiliar, gestionează procesul “end to end”, coordonând cu success următoarele activităţi: proiectare, construcţie, finisaje, design interior.

Nu contestăm valoarea bijuteriilor arhitecturale din vechime şi ne inspirăm din realizările incredibile ale arhitecturii contemporane. Dar rămânem întotdeauna cu picioarele pe pământ, ferm ancorați în scopul final al proiectului. Credem într-un design care răspunde funcției și în echilibrul subtil dintre estetică și fezabilitate, în soluții inteligente și durabile, încadrate cu măiestrie în buget și în timpul de realizare.

Dezvoltări imobiliare