Apartamentele Bucuria
21731
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21731,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Apartamentele Bucuria

Conacul Greaca este construit în stil arhitectural neo-românesc, impunător din afară, calm şi liniştitor înăuntru. Liniile drepte ale clădirii transmit fermitate, iar boltele terasei oferă contrastul vizual care sparge monotonia unui model simplu şi curat. Interiorul aminteşte de vechile case boiereşti, abordând un stil rafinat, iar camerele, 16 în total, te aşteaptă în culori calde şi atmosferă elegantă.
Din restaurantul care ocupă aproape tot parterul Conacului, ajungi în terasa care te fereşte de soarele arzător al verii ori de ploile aprige ale toamnei.

Locaţia

Într-unul dintre aceste apartamente începe povestea unei familii! Iar pentru că este atât de important timpul cu familia, complexul rezidențial Bucuria este dezvoltat într-o zonă cu potențial, cu servicii în apropiere. Asta înseamnă că-ți poți face cumpărăturile la numai câteva minute de casă în cele mai importante hypermarket-uri din Capitală: Auchan, Jumbo, Metro, Selgros, Carrefour, Mega Image. Situat în zona Aparătorii Patriei, la 5 minute de mers pe jos de staţia de metrou.

Beneficiar

Negro 2000

Date

February 22, 2015

Category

Rezidenţial