Domeniul Greaca
21678
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21678,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Domeniul Greaca

Conacul Greaca este construit în stil arhitectural neo-românesc, impunător din afară, calm şi liniştitor înăuntru. Liniile drepte ale clădirii transmit fermitate, iar boltele terasei oferă con-trastul vizual care sparge monotonia unui model simplu şi curat. Interiorul aminteşte de vechile case boiereşti, abordând un stil rafinat, iar camerele, 16 în total, te aşteaptă în culori calde şi atmosferă elegantă.
Din restaurantul care ocupă aproape tot parterul Conacului, ajungi în terasa care te fereşte de soarele arzător al verii ori de ploile aprige ale toamnei.

Locaţia

Domeniul Greaca este la o distanţă de numai 50 de km pe axa Bucureşti-Olteniţa, într-un peisaj pe care cu greu îl ghiceşti din descrieri, suficient de îndepărtat de cel mai mare oraş al ţării, astfel încât aerul să fie perfect curat, încărcat doar cu aromele câmpurilor care se deschid imediat sub conac. Şi suficient de aproape de Dunăre, la doar 10 km, cât să ai senzaţia că bătrânul fluviu îşi trimite, în adieri bine programate, un amestec ciudat, dar inconfundabil de arome.

Date

February 22, 2012

Category

Comercial