Vernescu Residence
21892
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21892,qode-social-login-1.1.3,stockholm-core-1.2.1,select-theme-ver-5.2.1,ajax_updown_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vernescu Residence

Proiectul combină o poziţie centrală de excepţie cu liniştea şi confortul unei zone rezidenţiale cu densitate scazută, înconjurată de zone verzi. Vernescu Residence reuneşte 36 de apartamente cu stil, unice, elegante, ce combină cele mai avansate tehnologii de design şi solutii tehnice, cu cele mai înalte standarde ale confortului cotidian.
Proiectată de cea mai renumită firmă de arhitecţi din România, Westfourth Architecture, Vernescu Residence este o clădire de excepţie atât în ceea ce priveşte designul şi unicitatea dar şi în ceea ce priveste confortul, funcţionalitatea şi utilizarea spaţiului.
Pentru apartamente s-au ales dotări de foarte bună calitate, cu obiecte sanitare Ideal Standard şi baterii Grohe, tâmplărie Schuco de ultimă generaţie, din aluminiu gri şi sistem glisant, uşi de culoare albă realizate integral din lemn, parchet multistratificatce. În bai s-a folosit placaj cu Travertin şi Stucco Lustro Venetiano sau ceramică specială de la Marazzi.

Locaţia

Vernescu Residence este situat în inima capitalei, la numai câteva secunde de Calea Victoriei. Strada Sfinții Voievozi 52, București

Date

May 22, 2015

Category

Rezidenţial